Theedrinken en afvallen tegelijkertijd met detoxthee bij detoxshop

Het is bijna niet te geloven, maar je kunt afvallen en ontgiften met alleen maar theedrinken! Teatox is bijvoorbeeld een detoxthee die ontgift en tegelijkertijd voor gewichtsverlies zorgt. Detoxen met detoxthee zorgt ervoor dat je stofwisseling een boost krijgt. Dat zorgt voor meer energie en een lichaamsreiniging. Daarnaast zorgt het drinken van detox thee voor de onderdrukking van de eetlust en een verminderd opgeblazen gevoel. Daarnaast onderdrukt de thee het hongergevoel.

In het oude India wisten ze al dat bepaalde theesoorten en andere plantaardige ingrediënten positieve effecten hadden op de gezondheid. Detox thee bevat een speciaal geselecteerde mix van onder andere kruiden, extracten en superfoods die de stofwisseling in je lichaam ondersteunen en stimuleren. Door je stofwisseling te verbeteren is je lichaam in staat nog effectiever de gifstoffen uit je lichaam te halen en zodoende je lichaam te reinigen. Detox thee kan dan ook op deze manier een positief hebben effect hebben wanneer je naast een gezonde levensstijl ook wilt afvallen.

Afslankthee

Afvallen door middel van een afslank thee wordt steeds populairder. Het is natuurlijk ook een van de makkelijkste manieren om afvallen en een reiniging van je lijf te stimuleren. Door het drinken van deze thee krijgt je lichaam exact de stoffen binnen die nodig zijn om op een natuurlijke manier af te vallen. Want naast de ontgiftende werking zorgt ook voor een snellere vetverbranding.

Een bijkomende voordeel van een schoon en ontgift lichaam is dat alle processen in je lijf een stuk soepeler verlopen. Dit heeft weer positieve effecten op allerlei biologische functies in je lichaam.

Teatox

Teatox van de Detoxshop is bijvoorbeeld een detox thee. Teatox is een echte afslankthee gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Naast de ontgiftende werking zorgen deze ingrediënten voor een snellere vetverbranding. Ze zorgen er ook nog eens voor dat je energie een boost krijgt. Naast die energie boost, word je hongergevoel onderdrukt. Op deze manier heb je genoeg energie, maar hoef je minder te eten.

In de ochtend neem je de Morning Boost. Daarin zit bijvoorbeeld Groene thee, yerba mate blad, limoen blad, lotus blad, paardenbloemblad, rabarber blad, goji bessen. De Leptin Teatox Detox Morning boost is ontwikkeld om je meer energie te geven en tegelijkertijd je lichaam te reinigen. Het onderdrukt je hongergevoel en versnelt je stofwisseling om gewichtsverlies te stimuleren. Het kan elke ochtend genomen worden.

In de avond drink je de Leptin Teatox Detox Night Cleanse. Daarin zit onder andere: Hawthorn Bes, Lotus Leaf, Lime Leaf Extract, Senna Leaf, Psyllium Husk & Poria Cocos Stem Bark. Deze kruiden zorgen voor reinigende en ontgiftende werking.

Samen zorgt deze detox thee voor een schoon, gezond lichaam en gewichtsverlies op een natuurlijke manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *