Leuke cadeau-ideeën voor thee-liefhebbers

Leuke cadeau ideeën voor thee-liefhebbers

Op zoek naar een leuke cadeau voor een thee-liefhebber? Dan hebben wij leuke cadeau ideeën waarvan elke liefhebber van thee gelukkig wordt. Er zijn ontzettend veel thee spulletjes die je cadeau kunt geven, maar ook een high tea cadeau geven is altijd een goed idee. Inspiratie nodig? Wij hebben meerdere cadeautips voor je op een rijtje gezet!

Theepotten

Een theepot gebruik je misschien niet dagelijks, maar het is wel ontzettend leuk om er eentje te hebben. Bijvoorbeeld als er mensen over de vloer komen, dan is het leuk om een mooie theepot op tafel te kunnen zetten. Daarnaast staat een chique theepot ook erg mooi om ergens in de keuken te hebben staan, zodat je er dagelijks van kunt genieten. Een mooie theepot cadeau geven aan een thee-liefhebber. In de shop van HighTea.nl vind je prachtige theepotten om cadeau te doen.

Etagères

Een etagère komt altijd wel een keer van pas. Bijvoorbeeld op feestdagen bij een lunch of brunch, maar ook bij het zelf organiseren van een high tea is een mooie etagère een must. Op de etagère kan je lekkere hapjes leggen. Door de verschillende laagjes kan je veel hapjes kwijt op de etagère zonder dat dit alle ruimte op tafel inneemt. Ook bij verjaardagen is het ideaal om de hapjes op een etagère te leggen, zodat er op de tafel ruimte over is voor drinkglazen. Het leuke aan een etagère cadeau geven is dat dit echt een cadeau is dat regelmatig gebruikt gaat worden, want een etagère is ontzettend praktisch op feestdagen.

High tea cadeaubon

Heb je moeite met het kiezen van een cadeau? Of geef je liever een bijzondere ervaring cadeau? Dan is een high tea cadeaubon een uitstekend idee. Bijvoorbeeld de cadeaubon van HighTea.nl. Met deze tegoedbon kan je terecht bij de leukste high tea locaties in Nederland. Ideaal om een stedentrip in eigen land te combineren met een lekkere en gezellige high tea!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *