Hoe je een barbecuefeestje op een locatie organiseert

Het maakt niet uit wat de reden is om een ​​barbecuefeest te plannen, zolang je een zorgvuldige planning vooraf uitvoert, zullen jouw gasten een geweldige tijd beleven en je zult herinneringen hebben om jarenlang te koesteren. Het organiseren van het perfecte barbecuefeestje op een locatie is niet ingewikkeld, als je maar een paar eenvoudige en gemakkelijke stappen volgt.

  1. De gasten

Gasten maken jouw barbecuefeest compleet en zij zijn het eerste dat je moet plannen. Het is niet zo moeilijk om een ​​datum en tijd te kiezen die voor de meerderheid van jouw gasten werkt als je iedereen voldoende tijd van tevoren geeft om zich voor te bereiden.

2. Het weer

Zorg ervoor dat je het weer voor die tijd van het jaar bekijkt, als je een BBQ op locatie organiseert. Aangezien je niet echt kunt voorspellen hoe goed het weer zal zijn tijdens je feest, moet je de beste kans voor goed weer zorgvuldig plannen en je feest dienovereenkomstig plannen.

3. Het vlees

Een barbecue is gewoon niet compleet zonder vlees! Plan en koop het vlees dat je wilt serveren op jouw feest. Je moet de tijd nemen om op zijn minst een paar verschillende soorten vlees te hebben, vooral omdat iedereen een bepaald type misschien niet lekker vindt. Je kunt echt niet verkeerd gaan met het serveren van kip of hotdogs, hamburgers of worstjes. Als je van plan bent om jongere kinderen aanwezig te laten zijn, hebt je kleinere vleesporties nodig.

4. De bijgerechten

Nu je het vlees zorgvuldig hebt geselecteerd, moet je nadenken over de bijgerechten die je wilt serveren. Voor een barbecue in klassieke stijl, blijf bij de basis en serveer de traditionele gerechten. Aardappelsalade, koolsalade, maïskolven, gebakken bonen en gebakken aardappelen worden beschouwd als traditionele bijgerechten. Vergeet niet om je kruiden te maken met de klassiekers: augurken, ui, ketchup, mosterd en smaak. Misschien wil je andere items koken, maar elke barbecue is compleet met alleen de hierboven genoemde items.

5. Chips en dips

Chips en dip zijn bijna zeker de twee eenvoudigste dingen om ook te serveren aan jouw gasten. Het grootste deel van jouw familie en vrienden zullen genieten van frites en dipsaus en het grote voordeel is dat het geen extra kooktijd van je zal nemen.

6. Decor

Je wilt misschien wel of niet nadenken over het kopen van versieringen voor jouw feest – het hangt allemaal af van de stijl van jouw feest. Elke lokale feestwinkel moet feestelijke versieringen hebben als je ze nodig hebt voor het thema van je feest. Je kunt ook overwegen versieringen aan te schaffen die kunnen worden bewaard en opnieuw kunnen worden gebruikt, zoals herbruikbare tafelkleden.

7. Extra planning

De dag voor jouw feest wil je er zeker van zijn dat je het vlees dat je gaat bereiden, zult ontdooien, samenvoegen en marineren. Bewaar het vlees, zodat het de marinade kan opnemen totdat het tijd is om op de grill te gaan. Bereid zoveel mogelijk voorgerechten voor als je kunt

8. Vroeg opstaan

Sta vroeg op de dag van je feest op, zodat je je klaarmaakt voor het beste BBQ-feest ooit! Zorg dat jouw voorbereidende werkzaamheden vervroegd worden uitgevoerd, zodat je voldoende tijd hebt om op jouw gasten te concentreren, in plaats van voedsel of hangende decoraties te bereiden.

Tip

Kijk voor hoge kortingen op 247discount.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *