Detox thee, zo ontgift je jouw lichaam van afvalstoffen

Het ontgiften van je lichaam is erg belangrijk en jij kan daar op een simpele manier bij helpen. Je kan bijvoorbeeld naar Thermenbussloo gaan voor een detox sessie, maar ook thuis kan je al op een simpele manier je lichaam ontgiften van je afvalstoffen, namelijk door het drinken van thee! Na het lezen van dit artikel weet jij hoe en welke thee je kunt gebruiken om je lichaam te ontgiften. De voordelen van detox thee is dat je er meer energie van krijgt, een betere spijsvertering creëert, maar ook een mooiere huid en je mentale alertheid omhoog gaat. Win-win dus voor zo’n simpele manier.

Wat is detoxen?

Detoxen of detox is een afkorting voor detoxificatie, wat ook wel een andere woord is voor ontgiften. Tijdens het detoxen van jouw lichaam worden de lever, nieren, darmen en maag gereinigd van giftige stoffen in bepaalde voeding. Je kunt je lichaam en geest op verschillende manieren ontgiften, dit kan door extreme sapkuren waar je alleen bijvoorbeeld een bepaald sapje drinkt op een dag, maar het kan ook door mindere extreme manieren om bijvoorbeeld een natuurlijke detox te volgen.

Waarom detoxen?

Doordat het lichaam tegenwoordig elke dag bloot wordt gesteld aan milieuverontreinigende stoffen, zware metalen, kankerverwekkende chemicaliën stoffen die wij binnen krijgen en opslaan in ons lichaam, kan men daarvan ziek worden doordat deze gifstoffen ophopen in one lichaam. Hierdoor kan je afvallen, futloos worden, en ook fysiek ziek worden. Detoxen helpt om deze giftige overbelasting te voorkomen door de gifstoffen af te voeren naar buiten.

De gezondheidsvoordelen van detox thee

Detox thee bevat plantaardige stoffen welke een ontgiftende werking heeft. Er zijn tegenwoordig diverse soorten detox thee verkrijgbaar zoals brandnetel, kaneel, gember, kruidnagel en ga zo maar door. Je kunt dus gebruik maken van kant-en-klare detox thee, maar je kunt het ook gemakkelijk zelf maken.

Online zijn vele recepten te vinden van detox thee die je zelf kunt maken zoals kurkuma thee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *