Premium Bio Matcha Groene Thee 30g – Matcha

De voordelen voor de gezondheid van reguliere groene thee
Provitamine A in spinazie
Anti-oxidanten van jus d’orange
Matcha is gemaakt van 100% groene theebladeren (biologisch), gemalen tot een fijn poeder. Echte Matcha is afkomstig uit Japan. Net als alle thee is Matcha afkomstig van de theeplant. Wat Matcha zo speciaal maakt is dat het twee weken wordt geteeld in de schaduw, net voor het plukken. Dit zorgt ervoor dat de theeplant in “overdrive” gaat en de productie sterk toeneemt van de voedingsstoffen (chlorofyl). De thee wordt vervolgens vermalen door granieten stenen tot een zeer fijn poeder, zodat wanneer je het drinkt je alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit maakt het zeer, zeer gezond. 
Ps. Wist je dat Matcha een langzame afgifte van energie geeft voor maximaal zes uur. Hierdoor blijf je nog alerter en gefocuster!
Over Matcha
Yame Matcha, steengemalen groene thee poeder werd voor het eerst – 800 jaar geleden – in China gemaakt. Matcha heeft een spirituele betekenis voor veel thee drinkers. Traditioneel wordt Matcha geklopt tot een schuimige, romige mengsel voor tijdens de Japanse theeceremonie. Deze unieke, schaduw gegroeide thee kent absoluut geen bitterheid of adstringentie. Het is subtiel zoet, met een zacht romig mondgevoel en een hartige finish. De schoonheid van Matcha is dat je het meteen kunt maken – geen theezakjes of laten trekken. Voeg eenvoudig een kleine hoeveelheid van de matcha poeder aan warm of koud water toe. Of je nu je Matcha maakt voor onderweg of de tijd hebt om te zitten en te ontspannen en de schoonheid van alledag te genieten, het is altijd een Zen-ervaring. Geklopt, geroerd of geschud, elke slok brengt geluk.
Bereidinstructies
Doe 1 theelepel matcha in een kom
Voeg water toe net onder de kook
Klop krachtig in een zigzag beweging
Herhaal tot er schuim ontstaat
Geniet van je matcha thee

€ 27.95

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *