Filterzakjes met stick (100 st., 1 stick) – Accessoires

Deze Finum theefilterzakjes zijn zeer makkelijk in gebruik.
Deze Finum theefilterzakjes zijn zeer makkelijk in gebruik. Door toedoen van een dubbel gevouwen bodem zijn het sterke zakjes om een heerlijk kopje thee mee te zetten. De stick houdt het theebuiltje simpel op zijn plaats. De stick heeft een lengte van 1295 cm. Hierdoor is het theefilter voor 99% van alle theeglazen geschikt.
Het vullen van de zakjes is zeer gemakkelijk met een lepel welke vervolgens door middel van de stick in het hete water gehangen kan worden. De theefilters zijn van smaakvrij papier gemaakt speciaal om een heerlijk kopje thee te zetten. Elk doosje bevat 100 theefilters met een stijlvolle filterstick. Door de extra korte lengte van de stevige zakjes zijn ze ideaal voor het zetten van thee per theekop. De zakjes zijn van wit 100% biologisch afbreekbaar papier gemaakt!

€ 3.65

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *