Exclusieve Matcha Cadeaubox

Best verkopende Matcha cadeaubox voor zowel de beginnende als de doorwinterde matcha drinker
Nu tijdelijk €6 KORTING, zolang de voorraad strekt
Superleuk en origineel cadeau 
Levering binnen 3-5 werkdagen
Alles wat je nodig hebt om de perfecte kop matcha thee te maken: Matcha thee, handgemaakte bamboelepel en klopper, leuk porseleinen kommetje om je matcha thee in klaar te maken
Een buitengewone matcha voor de veeleisende drinkers.
Intense zoete tonen. Gemaakt van de jongste, meest delicate theeblaadjes.Goed voor 30 kopjes.
Voordelen van Matcha thee
137x meer antioxidanten dan groene thee – antioxidanten beschermen ons tegen levensbedreigende ziekten.
Verbetert rust – reeds duizende jaren drinken de Japanse Zen boeddhistische monikken Matcha Thee als middel om te ontspannen en meditatie, maar kunnen ze toch alert blijven.
Verhoogt geheugen en concentratie – bladeren van Matcha bevatten het aminozuur L-Theanine welke de productie van dopamine en serotine stimuleren. Deze zorgen voor een betere stemming, verbeteren je geheugen en bevorderen je concentratie.
Verbrandt calorieën – Matcha groene thee verhoogt het metabolisme, wat bijdraagt tot sneller gewichtsverlies zonder negatieve bijwerkingen.
Ontgift het lichaam – tijdens de laatste 3 weken voor de oogst worden de matcha planten afgedekt van zonlicht. Dit zorgt voor een enorme toename in de chlorofylproductie welke maken dat matcha thee een krachtig detoxmiddel is.
Versterkt het immuunsysteem – een kopje matcha thee bevat aanzienlijke hoeveelheden calcium, kalium, vitamine A en vitamine C, ijzer en eiwitten.
Verhoogt je energieniveau – de Samurai dronken matcha groene thee om de energieke eigenschappen voordat ze de strijd in gingen. De unieke combinatie van voedingsstoffen en cafeïne in matcha thee zorgt voor een energieboost die tot wel 6 uur kan aanhouden. 
HOE MATCHA BEREIDEN
Je hebt zo een kop matcha thee gemaakt. In deze video leggen we het je uit.

€ 59.99

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *